Sto slapov v dolini Loške Koritnice

S Petrom sva, v času pred otroci, raziskovala slapove po Sloveniji. Pa ne tiste zelo poznane kot so: Savica, Peričnik, Boka… čeprav so tudi ti zelo lepi. Želela sva raziskati manj poznane slapove, tiste, ki niso prva izbira turistov in nedeljskih obiskovalcev.

Najljubši del Slovenije nama je bil Bovec z okolico in res veliko sva se nahajala v tistih koncih. Tako sva med drugim spoznala tudi čudovitega vodiča, ki nama je dal knjigico Sto slapov v dolini Loške Koritnice. Kar oči so se nama zasvetile in srce zaigralo, ker nič ni lepšega kot mogočna energija vode, ki pada čez steno. Tako se nama je zdelo takrat in še vedno so nama slapovi res ljubi.

Nadaljevanje potopisa si preberite TUKAJ.

Gostujoči potopis je v celoti objavljen na spletni strani Potepanja.com

VSI POTOPISI

V kolikor bi tudi vi radi predstavili svoj potopis nas kontaktirajte na info@posvetu.si.

Potopisi s celega sveta so na voljo TUKAJ.

Related posts

Golovec

A veš, da ima Ljubljana ravno toliko gričev, kot večno mesto Rim. Sedem. No, toliko sem jih naštela jaz. Šmarna Gora (zraven…

Read More

Zimske aktivnosti in dogodivščine v Sloveniji

Zimski športi, rekreacija, oddih in zabava na snegu. Še čisto malo, pa bo december. Je še kdo navdušen, da prihaja zima?

Čeprav…

Read More

Pravljično lepa planina Zajamniki

Planina Zajamniki je za mene ena najlepših slovenskih planin. Ravno prav je oddaljena od bolj uhojenih poti po Pokljuki, da ostaja neokrnjena…

Read More

Join The Discussion

Search
0 Odrasli
0 Otroci
Pets
Velikost
Cena
Ugodnosti
Tip objekta

Compare listings

Compare
Secured By miniOrange