Kaj videti in početi v Zgornji Savinjski dolini

Za nedavni krajši septembrski road trip izlet po Zgornji Savinjski dolini bi si težko želela lepše vreme in mirnejše vzdušje, luksuz raziskovanja naše deželice čez teden, ko ni nikjer gneče, sva namreč res dodobra izkoristila in v petih dneh na novo spoznala oziroma po dolgem času obiskala nekaj prekrasnih kotičkov.

Iz Ljubljane naju je pot vodila preko vselej idilične Velike Planine do Luč in Solčave, naprej med hribe in znane doline blizu meje z Avstrijo, po Solčavski panoramski cesti, na vrh smučišča Golte ter ob reki Savinji mimo Mozirja in nekaterih drugih zanimivih manjših krajev vse do Celja. Na osnovi najinega obiska v temle prispevku predstavljam preko 20 zanimivosti, turističnih točk, idej oziroma aktivnosti kaj vse lahko v Zgornji savinjski dolini obiščete in doživite. Se pa tudi midva sigurno kmalu vrneva in sproti dopolniva seznam.

Nadaljevanje potopisa si preberite TUKAJ.

Gostujoči potopis je v celoti objavljen na spletni strani Placesandnotes.com (Katja Mikoš).

VSI POTOPISI

V kolikor bi tudi vi radi predstavili svoj potopis nas kontaktirajte na info@posvetu.si.

Potopisi s celega sveta so na voljo TUKAJ.

Related posts

Golovec

A veš, da ima Ljubljana ravno toliko gričev, kot večno mesto Rim. Sedem. No, toliko sem jih naštela jaz. Šmarna Gora (zraven…

Read More

Zimske aktivnosti in dogodivščine v Sloveniji

Zimski športi, rekreacija, oddih in zabava na snegu. Še čisto malo, pa bo december. Je še kdo navdušen, da prihaja zima?

Čeprav…

Read More

Pravljično lepa planina Zajamniki

Planina Zajamniki je za mene ena najlepših slovenskih planin. Ravno prav je oddaljena od bolj uhojenih poti po Pokljuki, da ostaja neokrnjena…

Read More

Join The Discussion

Search
0 Odrasli
0 Otroci
Pets
Velikost
Cena
Ugodnosti
Tip objekta

Compare listings

Compare
Secured By miniOrange