Bovec in okolica

Zjutraj malo pred 6. uro smo se odpravili od doma proti Kranjski gori. Čez sam Vršič in vse do Bovca se vožnja kar vleče, ampak so čez okno avta prelepi razgledi, tako da lahko občuduješ okolico.

V sam kamp smo prišli nekje ob 10 uri, nakar smo se prijavili ter začeli s postavljanjem šotora. Tudi to ti kar vzame nekaj časa, da vse postaviš in vso kramo zložiš v sam šotor. Nato smo se najedli in se zmenili kam gremo. Najprej je bil plan pogledati do slapa Virje. Ampak, ko smo prišli do samega parkirišča, smo se obrnili. Ne zaradi gneče, odvrnila nas je namreč parkirnina, za 2 uri morate plačati 5 evrov. Mislim, da je cena kar pretirana, poleg tega tam nimaš kaj početi 2 uri.

Nadaljevanje potopisa si preberite TUKAJ.

Gostujoči potopis je v celoti objavljen na spletni strani potuj-z-nami.si (Žan Kostanjevec).

VSI POTOPISI

V kolikor bi tudi vi radi predstavili svoj potopis nas kontaktirajte na info@posvetu.si.

Potopisi s celega sveta so na voljo TUKAJ.

Related posts

Golovec

A veš, da ima Ljubljana ravno toliko gričev, kot večno mesto Rim. Sedem. No, toliko sem jih naštela jaz. Šmarna Gora (zraven…

Read More

Zimske aktivnosti in dogodivščine v Sloveniji

Zimski športi, rekreacija, oddih in zabava na snegu. Še čisto malo, pa bo december. Je še kdo navdušen, da prihaja zima?

Čeprav…

Read More

Pravljično lepa planina Zajamniki

Planina Zajamniki je za mene ena najlepših slovenskih planin. Ravno prav je oddaljena od bolj uhojenih poti po Pokljuki, da ostaja neokrnjena…

Read More

Join The Discussion

Search
0 Odrasli
0 Otroci
Pets
Velikost
Cena
Ugodnosti
Tip objekta

Compare listings

Compare
Secured By miniOrange