Po Kolpi in okolici

Obisk Kolpe in okolice je bila že nekaj časa Petrova želja in kdaj, če ne letos si vzeti čas in jo raziskati. Sprva sva planirala obisk Starega trga in okolice za vikend, pa nama je vreme prekrižalo načrte. Še dobro, ker je bila baje ful gužva. In tako sva počakala na sončen dan sredi tedna, vzela dopust (ki ga letos začuda po mnogo letih prvič ne primanjkuje) in se odpravila ob južno mejo.

Najprej na čudovito razgledno točko Kozice, potem pa ob reko in na njo. Z mini gumenjakom, ki sicer ni najboljša pogruntavščina. Kolpa je mirna, za mene kar malo premirna in z gumenjakom gre res počasi. In z veliko truda. Preveslala sva cca 8 km in za to porabila 2,5h. Ne, veslanje ni moj najljubši šport ?

Nadaljevanje potopisa si preberite TUKAJ.

Gostujoči potopis je v celoti objavljen na spletni strani Potepanja.com

VSI POTOPISI

V kolikor bi tudi vi radi predstavili svoj potopis nas kontaktirajte na info@posvetu.si.

Potopisi s celega sveta so na voljo TUKAJ.

Related posts

Golovec

A veš, da ima Ljubljana ravno toliko gričev, kot večno mesto Rim. Sedem. No, toliko sem jih naštela jaz. Šmarna Gora (zraven…

Read More

Zimske aktivnosti in dogodivščine v Sloveniji

Zimski športi, rekreacija, oddih in zabava na snegu. Še čisto malo, pa bo december. Je še kdo navdušen, da prihaja zima?

Čeprav…

Read More

Pravljično lepa planina Zajamniki

Planina Zajamniki je za mene ena najlepših slovenskih planin. Ravno prav je oddaljena od bolj uhojenih poti po Pokljuki, da ostaja neokrnjena…

Read More

Join The Discussion

Search
0 Odrasli
0 Otroci
Pets
Velikost
Cena
Ugodnosti
Tip objekta

Compare listings

Compare
Secured By miniOrange